Sustine si tu… fii parte si tu! SBI 2009 Medias

Cei 9 studenti

Din 27 Sept 2009 a inceput in Medias:

Scoala de Interpretare a Bibliei.

Acesti studenti se pregatesc pt a-L cunoaste mai mult pe Dumnezeu  si apoi sa il faca cunoscut!

IMG_3085Vor petrece 20 de saptamani de studiu biblic inductiv in care vor parcurge diferite tipuri de literatura din biblie, vor invata despre predicare si invatare, misiune, perspectiva biblica asupa lumii – iar la sfarsit vor putea zice ca au dobandit o metoda de studiu (inductiva) prin care sa poata sa sape ei mai adanc in Cuvantul Lui pentru Noi!

Pentru 3 saptamani sala de clasa se muta intr-un loc minunat – pe coasta de nord a Africii – si pe langa marea Mediterana se vor bucura sa invete despre studiu biblic de la cei ce au adus aceasta Scoala in Romania, ei fiind acum misionari acolo.

Dar nu vor avea parte numai de teorie ci si de misiune, in acest loc care e unul din cele mai importante centre ale crestinismului la inceputul lui, acum fiind o tara musulmana, iar crestinii fiind persecutati.

Rugati-va pentru ei ca in aceasta perioada sa se bucure de o relatie profunda cu Dumnezeu si cu adevarat aatunci cand ei il intreaba EL sa le raspunda si sa le descopere din Taina Maretiei Salvei Sale cat si din dragostea Lui pentru oameni, fiei ei romani sau din alte colturi ale lumii!

Rugati-va pentru portectia lor, mai ale in cele 3 saptamani in care vor fi in misiune ( 31 oct. – 20 nov.) Tinand cont ca e o tara unde traficul e ff diferit de romania, iar faptul ca esti crestin nu iti da un punct in plus ci in minus 😦

Si nu uitati sa mijlociti si pentru finantele de care mai e nevoie ca aceasta scaoala sa se termine fara nici un fel de datorii atat pentru studenti, cat si pentru noi ca si parte din personalul acestei scoli. Momentan pentru misiune ne mai nevoie de 5000 euro …. si datalimita pentru plata biletelor de avion ne preseaza (23 oct ).

Multumim pentru dedicare voastra! Si multumim ca sunteti alaturi de noi! sbi team

In numele Echipei SBI,

Klaudia

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s