Parada Studentilor…. SBI 2009

Ma gandeam ca pentru majoritatea dintre cei ce citesc „GOD Blessings ” eu vorbesc despre lucruri foarte diistante de voi, cititorii …

asa ca am decis sa fac asa o Parada a Studentilor, mai mult sau mai putin subiectiva … prin care sa ajungeti si voi sa ii cunoasteti si astfel sa fiti mai aproape de ei.

O sa incep azi cu Studenta de care ma ocup eu, fiindui mentor 😀

Nu vreau sa va dezvalui numele ei decat la sfarsit asa ca haideti cu mine in aventura vietii acestei minunate fete.

………..

S-a nascut nu departe de Medias … intr-o foarte renumita (pe aici pe la noi) familie cu multi frati … ea fiind dintre cei mai din urma…

E o artista inascuta la fel ca si multi dintre frati si surorile ei, cred ca acest dar e ceva mostenit – si ma bucur sa vad cum il foloseste si cum il pune in mana Lui pentru a ajunge sa aduca rod.

Inima ei bate foarte tare pentru un popor de la capatul lumii … in asia de vest si unde am fost o data impreuna in octombrie anul trecut. Viseaza sa ajunga acolo pentru a le duce Adevarul Evangheliei si speranta lui Hristos …. care sa ii faca liberi de sub frica pusa de restul „zelor ” sau materialismul comunist al acelor locuri.  Ii place limba pe care o vorbesc si pot sa va zic ca se pricepe sa cante foarte frumos in limba acestui popor … cei care ati auzit-o banuiesc ca sunteti deacord cu mine.

E o fata harnica si draguta, ii place sa isi faca prieteni si vede valoare in oameni din jurul ei. Iubeste copii si e buna invatatoare, iar copii se bucura sa o auda de fiecare data. E foarte creativa atat in scris, desen sau orice alte activitati. E foarte determinata si nu se lasa pana nu duce lucrul inceput la bun sfarsit.

Ce admir cel mai mult la ea e relatia ei cu Dumnezeu- e foarte pasionata si serioasa totodata in relatia ei cu EL – Domnul- Tata- si pasiunea ei e contagioasa astfel ca in ciuda programului intensiv al scolii ea continua sa se trezeasca inaintea tuturo pentru a se intalni cu EL si a medita la puterea si la maretia Lui. Cred ca El este defapt sursa pasiuni si bucuriei ei si asta se vede si e o incurajare pentru noi toti.

Acum e studenta in Scoala de Interpretare a Bibliei si desi mai are mult de plata pentru scola nu se lasa si sunt convinsa ca va ajunge cu bine la sfarsit!

Cei care o cunosc stiu deja despre cine e vorba … nu ?

Vali, sau Waly cum ii mai zic cei dragiDSCF3063 ei de la capatul lumii, ea e una dintre studentele SBI 2009

Daca vreti puteti fi si voi parte din viata ei – fiindu-i prieteni si sustinand-o in rugaciune si daca doriti si financiar.

Va urma curand prezentarea unui sau unei student a Scolii de Interpretare a Bibliei Medias 2009 🙂

pana atunci,

sa aveti un timp in care Tata sa va lumineze calea pe care sa mergeti si sa va dea pacea!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s