Minuni de mult asteptate …

Prima data cand am urcat strada noastra nici macar nu intrezaream vreo posibilitatea ca lucrurile sa se schimbe … asa ca praful ce se ridica in urma masinilor mi se parea normal … Apoi cand ne-am mutat in noua noastra casa … si cand am experimentat prima ploaie serioasa … si efectul apei asupra pamantului … si  apoi efectul noroiului asupra papucilor … am inceput sa ma rog … Doamne ai mila de noi si asfalteaza si strada noastra ! ….

ei bine .. au trecut 2 ani si ceva de la acele prime zile … si acuma pot sa zic – Doamne iti multumesc ca ai facut o minune!

Ni s-a asfaltat strata!

Dar nu stiti voi cate si mai cate au fost pana s-a ajuns in acest punct … era o vreme in care inepea scoala internationala de ucenicie … si trebuiau sa soseasca studenti … cu bagaje pt 6 luni … si la noi pe strada se putea urca cu masina numai pana la jumatatea strazii … si asta pentru ca pe restul distantei erau santuri de peste 1 m si noroaie permanente …. asa ca au ajuns cu bagajele pe cap in stil african … si cu noroiul pana in dinti 😀 ….

si sa nu va mai povestesc de cazaturile luate prin santuri … de escaladarile nocturne cu bagaje ….. de profesorii ce veneau din strainatate si se simteau ca in africa … de mersul la biserica cu cizme de cauciuc …

avem asa de multe amintiri cu strada noastra …

si acum cand o vedem asa … ni se pare ca intradevar s-a intamplat un miracol…

si parca uitam de vecinul ce lucru la primarie si de vecinul ce e in conducerea dafora ( una din cele mai influente companii din oras) si uitam de vecinul ce e avocat … si de restul „castelelor” de pe strada ..

oare sa fie totul doar trafic de influenta … sau e un miracol veritabil …

parerea mea e ca e o combinatie – Tata stie de ce avem noi nevoie si uneori se foloseste de asa zisele „circumstante” pentru ca planul Sau sa ajunga dus la indeplinire.

Asa ca pot sa zic cu toata inima – Multumesc Doamne ca ne-ai asfaltat strada … si ca ne-ai dat asa vecini buni 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s