Numaratoare …

E sfarsit de an …

asa ca m-am pus si eu pe numaratoare … nu a voturilor … ci numaratoarea Binecuvantarilor… testelor si reusitelor de anul acesta …

Anul acesta a inceput asa de fain –  un revelion superb cu grupul meu drag – 9 N Pasa! si apoi cateva zile de odihana cu sora mea la o draga prietena in oradea … mi dor de un astfel de timp.

Apoi am inceput lucrul la secretariatul fundatiei  si m-am bucurat de 2 seminarii – unul despre lucrul in echipa si celalt depsre TPM si Europa Centrala.  Am inteles cat de mare e nevoia de lucratori si de oameni dedicati.

In Martie a inceput Scoala Internationala de Ucenicie si am avut onoarea sa merg impreuna cu studenti in India in misiune pentru o luna (Mai). A  fost cred una din cele mai mari binecuvantari a anului trecut – datorita experientelor si mai ales lucrurilor pe care m-a invatat Tata in acea perioada: Am invatat sa iubesc oameni si locuri si am invatat ca EL are un plan cu toate lucrurile si am descoperit asta inca o data uitandu-ma la viata mea si la viata familiei mele. Am descoperit cat de mult iubeste El acele locuri asa de diferite de tot ce e familiar pentru noi aici in Romania. O parte din mine a ramas acolo .. si o buna parte din India a venit cu mine…. acum visez la ziua in care voi putea sa ma reintorc acolo.

Un alt efect al misiuni in India a fost o perioada destul de grea pentru mine … 2-3 luni pe care le-am petrecut mai mult prin spitale medici si analize dat fiind faptul ca nu ma simteam bine si ca nu stiau ce diagnostic sa imi puna …

Acuma cand ma uit in urma acea perioada de odihna fizica a fost una din cele mai binecuvantate perioada din anul asta … mai ales din cauza ca am avut langa mine prieteni si oameni dragi, si in plus am vazut atat de clar purtarea de grije a Tatalui din ceruri … si da am avut multe lectii de invatat despre mine … despre scopul meu pe acest pament …am ajuns sa inteleg mult mai clar ca EL ma iubeste nu pentru ceea ce eu fac pentru El ci din cauza ca EL m-a creat si EL stie fiecare lucru din mine si din viata mea.

Apoi din Septembrie am reinceput lucrul la TPM Medias … si m-am bucurat asa de mult sa pot fi parte din personalul Scolii de Interpretare a Bibliei, sa pot sa pasesc inca o data in profunzimea Cuvantului si apoi sa vad si minunea vieti studentilor … si mai ales a dragei mele ucenice 😀  Valy,  ea a fost o asa binecuvantare in perioada asta – am invatat multe de la ea – pasiunea si initiativa de a te implica, bucuria si energia au fost doar cateva din binecuvantarile ce le-am primit de la ea.

Pe cand am inceput sa imi revin mai de tot … si am crezut ca imi invatasem lectia … Tata a avut o alta binecuvantare pentru mine – dar una invelita intr-un ambalaj nu prea aratos si nici prea ademenitor … o binecuvantare pe care majoritatea dintre noi am alege sa nu o primim- dar nu ni se  da totdeauna posibilitatea de o refuza.

Asa ca in 10 Noiembrie am fost operata de apendicita … si a trebuit sa imi infrunt cu adevarat cele mai mari frici de cand sunt eu – frica de operatii .. de scos fire .. a trebuit cu adevarat de data asta sa invat ca daca ma las pe bratul Sau nu o sa cad pentru ca EL ma tine – si am descoperit pacea si dragostea Lui chiar acolo in mijlocul furtunii… chiar atunci cand credeam ca is mai singura sau mai fara de ajutor El era acolo in cele mai mici detalii .. asa ca am invatat sa traiesc diferit decat pana acum. Am invatat ca El e in control si ca El are vindecare si viata pentu noi. Am invatat ca ingrijorarea nu ajuta la nimik ci in credinta e puterea de a merge mai departe. Am invatat ca oameni nu o sa poata niciodata sa ocupe locul parintilor mei si nici sa aline locuri ce numai EL le cunoaste – asa ca am descoperit profunzimi a relatiei mele cu EL ce nu le-am cunoscut pana acuma. Am descoperit ca EL stie cel mai bine ce e cel mai bun pentru mine, si in dragostea Lui are planuri mari pentru mine. M-am bucurat asa de mult de prieteni adevarati in perioada asta – prieteni ce desi fara nici un fel de responsabilitate au ales sa imi stea aproape in perioade grele. Si vreau sa le multumesc inca o data pentru dragostea lor.

Acum … ma uit la toate aste si imi dau seama ca am avut un an asa de frumos – un frumos nu dat de cat de marete au fost faptele mele …. ci frumos datorita minunilor si transformarii pe care EL a lucrat-o in viata mea.

Asa ca ma uit cu curiozitate la anul ce vine si la lucrurile ce mai trebuiesc inca schimbate in viata mea si ma gandesc oare ce  fel de experiente va pregati EL pentru a ma modela mai bine dupa Chipul Sau.

Asa ca nu imi ramane sa zic decat:

Faca-se voia Ta Tata in viata mea!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s