Privind spre 2010

Nu stiu cum sunteti voi – dar eu deabia astept sa inceapa anul 2010 🙂

Mai ales cand ma uit la cate lucruri faine ma asteapta acolo!

Deabia astept sa sarbatoresc cei 50 de ani de TPM, sa merg la conferinte in Timisoara, in Brasov sau Constanta.

Deabia astept sa invat sa administrez mai bine finantele fundatiei si responsabilitatile la secretariat.

Visez deja la cat de fain va fi la Tarnavioara – unde voi lucra cu copii si cu tineri din Ianuarie pana in Iulie.

Si mai  ales mi dor sa pasesc pe pamantul a doua tari foarte dragi mie, India si Egipt.  Deabia astept luna de misiune in India – in August-  si sa conduc echipa ce va merge dupa Festivalul ProMisiune intr-acolo. SI deja vizez cu ochii deschisi la timpul minunat pe care urmeaza sa il petrec in Egipt – si sa invat de la oameni minunati – 3 luni de zile de crestere – deabia astept – Palnific sa plec in Noiembrie si sa ma intorc abia pe inceputul lunii Februarie in Romania.

Si tot in 2010 sper sa ajung sa pasesc si pe un pamant nou – Canada – unde o sa merg la nunta surorii mele 🙂 Mi asa de dor de ea si de nepotica mea.  Nu le-am mai vazut din August 2005 si imi doresc foarte mult sa ajung acolo.

Cand ma gandesc la finantele pentru acest an – pe deaoparte ma sperie cei 7000 de euro de care am nevoie pentru a face toate aceste lucruri – dar pe dealta parte ma uit la anul ce a trecut si stiu in Cine ma incred – pentru ca Dumnezeu e la fel de Credincios si El isi duce planurile la implinire. Si nu pot decat sa ii multumesc pentru acest an in care mi-a purtat de grije si in domeniul financiar.

Apoi ma uit cu entuziasm la faptul ca pana in februarie sper sa imi iau si eu carnetul de sofer 🙂 … si deabia astept sa vad ce minuni va mai face El pentru mine la Master in anu ce vine. Dar cel mai mult ma bucur ca o sa fie un an in care o sa invat multe – de la oameni Lui  si deabia astept timpul de mentoring ce va veni.

Si totodata ma uit cu entuziasm sa vad vindecarea totala in viata mea in anul ce vine, mai ales fizica si stiu ca Tata  a pregatit deja multe lucruri bune pentru mine.

Cam asa sunt eu acum la inceput de an… visatoare si plina de entuziasm pentru ce urmeaza in anul viitor.

Si imi doresc ca si voi sa fiti la fel de plini de entuziasm, nu de alta dar promisiunea Lui Dumnezeu din Ieremia 29 – 11  e si pentru voi nu numai pentru mine.

Ieremia 29: 11 „Caci Eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, ganduri de pace si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o nadejde!”

Un an nou plin de bucurie sa aveti!

Reclame

2 răspunsuri

  1. Clau draga iti doresc implinire la tot ce doresti in 2010! si, te iubesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s