Conferinta Parteneri in Misiune Sovata 2010

Impreuna pentru o miscare nationala de misiune

Sfârşitul anului 2009 a marcat un moment de răscruce în Istoria României. Cei douăzeci de ani scurşi de la redobândirea libertăţii din lanţurile comunismului au prilejuit momente de largi dezbateri şi evaluări în societatea românească. Totodată, Biserica lui Hristos a cunoscut o dezvoltare aparte în această perioadă. Se cuvine să celebrăm ceea ce a făcut Dumnezeu şi să-I aducem mulţumire.

Trăim vremurile unui seceriş vast, iar astăzi, în toată lumea vin la Hristos mai mulţi oameni decât în orice altă perioadă din istorie, ca de altfel şi în România. Cu toate acestea, secerişul rămâne mare în România şi pretutindeni. Sunt multe nevoi în societatea românească şi în lume, cărora Biserica trebuie să le găsească un răspuns. Spre exemplu : [Mai multe…]

  • două treimi dintre români trăiesc în judeţe unde prezenţa evanghelică este sub 2%;
  • două treimi din populaţia lumii nu este creştină;
  • 28% dintre români trăiesc în oraşe sau sate care nu au nicio biserică evanghelică;
  • 28% din populaţia lumii nu are acces la Evanghelie – nu există creştini, nu există biserici, nu există misionari

Este momentul potrivit să evaluăm unde suntem şi să chibzuim ce anume ar trebui să facă trupul lui Hristos din România în următorii ani pentru a îndeplini mandatul misionar dat de Domnul Isus Hristos.

:: Scopul conferintei

Colaborarea stransa a tuturor resurselor evanghelice pentru dezvoltarea unei miscari nationale de misiune care sa sa se concretizeze prin plantarea de noi biserici in Romania si prin trimiterea de misionari romani in misiune externa.

:: Cand ?

18-21 mai 2010

:: Unde?

Sovata, Hotel Danubius

:: Cine ?

Ni se vor alatura vorbitori internationali dar si lideri marcanti din mediul evanghelic autohton. (detalii in materialele de mai jos)

:: Cat costa ?

In functie de optiunea dvs. (detalii in materialele de mai jos)

:: Program

Conferinta va contine prelegeri in plen, ateliere de lucru si seminarii relevante pentru tema in discutie: dezvoltarea unei miscari nationale de misiune. (detalii in materialele de mai jos)

:: Inscriere

Pentru detalii complete privind inscrierea, dar si pentru detalii complete privind programul conferintei, va rugam sa descarcati documentele de mai jos. Va rugam sa completati formularele de mai jos si sa le returnati prin posta sau prin e-mail. Coordonatele de expediere pot fi consultate in formulare.

:: Descrierea completa a conferintei ::

:: Formular de inscriere la lucrarile conferintei ::

:: Formular de rezervare cazare ::

>> Pentru alte detalii, vizitati site-ul oficial www.pimromania.ro

:: Ce spun altii

„O mişcare nationala de misiune trebuie să fie obiectivul fiecărei biserici şi organizaţii creştine din România. Un scop comun cere eforturi comune. Este ceea ce încearcă să realizeze PIM şi bisericile evanghelice.” (Pavel Chiriţescu, vicepreşedinte al Bisericii Creştine după Evanghelie din România şi responsabil în Comisia de misiune a cultului.)

„Aşteptările la o asemenea conferinţă sunt multiple. Personal, am cel puţin două: o evaluare a lucrării de misiune şi un imbold pentru ceea ce urmează.” (Ioan Moldovan, vicepreşedinte al Cultului Creştin Penticostal)

„Fiindcă Dumnezeu doreşte mântuirea tuturor oamenilor, Programul Naţional de evanghelizare şi de plantare de noi biserici promovat de PIM, este o bună strategie care ar trebui susţinută şi aplicată de fiecare Biserică şi organizaţie creştină, pentru a câştiga generaţia în care trăim pentru Cristos.” (Pastor Boingeanu Dan – Biserica Creştină Baptistă „Maranatha” Suceava)

Pentru detalii si inscrieri accesati: www.pimromania.ro

Sursa: www.pimromania.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s